HorecaManager Klantenactie!

BannerKlantenActie

Wij een nieuwe klant, u de keuze uit niet alledaagse cadeaus of éénmalig € 150,- korting op uw abonnementskosten.

 

Vliegen

Helicopter rondvlucht

Stijl

Kleren maken de man/vrouw

Controle

Anti-slipcursus

Wellness

Een dag heerlijk ontspannen

HorecaManager kent in Nederland al veel tevreden gebruikers. Een groeiend aantal horeca ondernemers ervaart dagelijks dat zij met HorecaManager hun rendement en dus hun bedrijfsprestatie, verbeteren. Natuurlijk zien wij graag dat zoveel mogelijk horeca ondernemers met hetzelfde voldane gevoel naar hun cijfers kijken als onze klanten! Wij willen horeca ondernemers helpen om zichzelf te verbeteren. Omdat het kan! U kunt hier een bijdrage aanleveren! En omdat niets voor niets hoeft, belonen wij u graag voor uw hulp! Het enige wat we van u vragen, is om HorecaManager aan te bevelen bij uw collega horeca ondernemers. Als die aanbeveling er toe leidt, dat de horeca ondernemer net als u (enkele modules en functionaliteiten van) HorecaManager in gebruik neemt, dan kunt u kiezen uit vijf originele, niet alledaagse, cadeaus! Want voor wat hoort wat, vinden wij. Doe mee met de HorecaManager Klantenactie!

Gaat u de lucht in, gaat u relaxen of ……?

Als u een nieuwe gebruiker van HorecaManager bij ons aanmeldt, en deze horeca onderneming inderdaad klant wordt van HorecaManager, dan heeft u de keuze uit een van deze vier cadeaus of éénmalig € 150,- korting op uw abonnementskosten!

Hoe doet u mee?

Meedoen is eenvoudig. U vult het aanmeldformulier op deze pagina volledig in (let op: alle velden zijn verplicht!) en drukt op ‘Formulier verzenden’. Wij nemen dan contact op met de door u genoemde horeca onderneming. Zodra dit bedrijf (een of meerdere modules en functionaliteiten van) HorecaManager gaat gebruiken, en wij dit horecabedrijf dus als klant mogen verwelkomen, treedt het incentive proces van uw keuze in werking. Wij zullen u daar dan over informeren, zodat u het door u gekozen cadeau kunt incasseren. Uiteraard kunt en mag u zo vaak meedoen als u wilt. Iedere keer dat wij door uw hulp een nieuwe klant verwelkomen, kunt u uit een van de vijf genoemde cadeaus uw keuze maken. Voor de Actievoorwaarden klikt u op het kader rechtsonder.

Aanmeldformulier

Ik meld een nieuwe HorecaManager klant!
Deze horeca onderneming is geïnteresseerd in
HorecaManager, neem contact op!
Mijn eigen gegevens:


Alle velden invullen s.v.p.

Selecteer hier uw cadeau:

Ik heb het cadeau van mijn keuze hierboven geselecteerd. Zodra de door mij aangebrachte horeca onderneming klant wordt van HorecaManager, neemt HorecaManager contact met mij op en ontvang ik bericht over de wijze waarop ik mijn cadeau kan incasseren.